تعداد مقالات ارسال شده | 757 |
تعداد مقالات رد شده | 410 |
تعداد مقالات پذیرش شده | 347 |
درصد پذیرش | %29 |
زمان پذیرش (روز) | کمتراز 60 روز |
متوسط زمان داوری | 25 روز |
بازه زمانی بررسی اولیه مقالات |
3 روز |
رتبه در آخرین ارزیابی نشریات علمی کشور: الف
ضریب تاثیر (Impact Factor) در سال 1402: 0.085
((به اطلاع می رساند که مطابق آیین نامه نشریات علمی کشور مصوب 1398/02/02 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از این تاریخ نشریه از نرم افزار مشابه یاب سیناوب استفاده می نماید)).
توجه: با هدف نمایهسازی نشریه توسط پایگاه اسکوپوس، مقالاتی که دارای نویسنده همکار بینالمللی (اعم از خارجی یا ایرانیالاصل) باشند، در اولویت داوری و انتشار قرار میگیرند.
لیست داوران نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
لطفا راهنمای نویسندگان را پیش از ارسال مقاله مطالعه نمایید.
صفحه 1-22
اسماعیل علی محمدی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد اکرامی
صفحه 23-46
آق سلطان ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ امان محمد ضیایی فر
صفحه 47-64
هانیه علیخانی فرادنبه؛ نفیسه زمین دار
صفحه 65-89
فرناز توکلی؛ اعظم ایوبی؛ سپیده خراسانی
صفحه 91-102
محبوبه سادات ذوالفقاری؛ ایدا غنی پور؛ منصوره سادات موجانی قمی
صفحه 103-122
احسان حیدریان؛ فاطمه سیاه مشته؛ نفیسه جهانبخشیان
صفحه 123-137
سجاد حبیبی؛ سید مجید هاشمی