موضوعات = علوم و صنایع غذایی
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 19-48

10.22069/fppj.2023.21298.1755

مهشید رهبری؛ سبا بلقیسی؛ فهیمه مرادی؛ محترم جانی قربان؛ حامد حسن زاده


ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 43-56

10.22069/fppj.2023.20973.1736

یاسر ساجدی نیا؛ سراج بیتا؛ سلیم شریفیان


فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 65-80

10.22069/ejfpp.2019.12487.1401

مجتبی مقدسی؛ سید حسین حسینی قابوس


بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 53-66

10.22069/ejfpp.2017.11385.1360

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد


ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 1-24

10.22069/ejfpp.2017.6486.1114

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده


تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-22

10.22069/ejfpp.2016.3133

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی


اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 107-124

10.22069/ejfpp.2016.3138

کوثر نیکدل؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی شریفانی؛ خدایار همتی


بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-96

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک


بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394

10.22069/fppj.2015.6513

جواد حصاری؛ کاظم علیرضالو؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا


اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393

10.22069/fppj.2014.6514

رامونا مسعود؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی


یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 1-17

سحرالسادات موسوی نسب؛ مرضیه موسوی نسب؛ غلامرضا مصباحی؛ جلال جمالیان؛ یحیی مقصودلو


بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی


بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 15-28

فخری شهیدی؛ صفیه خلیلیان؛ محبت محبی؛ اسماعیل خزایی؛ حمیده مقامی کیا


مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 67-83

سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد


تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 37-46

رزاق محمودی؛ ابراهیم صفری؛ محمد سعید حسین زاده