آ
-
آب پنیر
تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
-
آب گوجه فرنگی
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
-
آنتی اکسیدان
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
-
آنزیم پروتئیناز
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
ا
-
اتصال عرضی
بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
-
ایزوله پروتئین آبپنیر
تأثیر بهکارگیری پوشش برپایه ایزوله پروتئین آبپنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیلهمرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
-
استخراج عطر
بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
-
استخراج نیمه صنعتی
استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
-
استیله کردن
بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
-
استویا
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
-
اسید اسکوربیک
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
-
اصلاح آنزیمی
بررسی ویژگیهای عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شدهی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
-
امواج مادون قرمز
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
-
امولسیون
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
-
اندیس اسید تیوباربیتوریک (TBA)
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
-
اندیس پراکسید
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
-
اینولین
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
-
اینولین
بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
ب
-
بازارپسندی
اثر پوشش ژل آلوئهورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفلدلمهای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
-
برنج
بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
-
بستنی
تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
-
بستنی سویا
بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
-
بسته بندی
مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بستهبندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
-
بیفیدوباکتریوم لانگوم
بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
پ
-
پپتیدهای زیست فعال
بررسی ویژگیهای عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شدهی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
-
پپکتین
استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
-
پراکسید
تأثیر بهکارگیری پوشش برپایه ایزوله پروتئین آبپنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیلهمرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
-
پروتئین P– انسولین
بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
-
پروتئین هیدرولیز شده دانه باقلا
بررسی ویژگیهای عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شدهی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
-
پس از برداشت
اثر پوشش ژل آلوئهورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفلدلمهای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
-
پنیرسفید آب نمکی
تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
-
پوستگیری
کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]
-
پوشش خوراکی
اثر پوشش ژل آلوئهورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفلدلمهای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
-
پوشش خوراکی
تأثیر بهکارگیری پوشش برپایه ایزوله پروتئین آبپنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیلهمرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
ت
-
توزیع اندازه ذرات
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
ج
-
جایگزینی
تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
چ
-
چربی شیر
تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
ح
-
حرارتدهی اهمیک
کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]
خ
-
خاصیت آنتی اکسیدانی
بررسی ویژگیهای عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شدهی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
-
خشک کردن پاششی
اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
-
خصوصیات عملکردی
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
-
خواص فیزیکی
اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
-
خوزستان
کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
د
-
دانه بالنگو
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
-
درصد مهار رادیکالهای آزاد
مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بستهبندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
-
دسر شیری شکلاتی
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
-
دورۀ القاء
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
ر
-
راهکار مدیریتی
کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
-
ریزپوشانی
اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
-
ریسک
کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
-
روغن هسته انگور
تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
-
رئولوژی
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
س
-
سین بیوتیک
بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
-
سینتیک خشککردن
انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشککردن قارچ دکمهای توسط سامانه مادونقرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
ش
-
شیره خرما
تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
ص
-
صمغ دانه ریحان
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
-
صمغ عربی
اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
ض
-
ضایعات پرتقال
استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
-
ضریب نفوذ مؤثر
انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشککردن قارچ دکمهای توسط سامانه مادونقرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
ط
-
طراحی فرآیند
استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
-
طیف سنجی جرمی
بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
ع
-
عصاره چای سبز
بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
ف
-
فیبر اسفرزه
تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
-
فیبر یولاف
تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
-
فراسودمند
تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
-
فراصوت
بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]
-
فلاونوئید کل
مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بستهبندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
-
فلفل دلمهای سبز
اثر پوشش ژل آلوئهورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفلدلمهای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
-
فیله مرغ
تأثیر بهکارگیری پوشش برپایه ایزوله پروتئین آبپنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیلهمرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
-
فنل کل
مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بستهبندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
ک
-
کازئینات سدیم
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
-
کاهش وزن
اثر پوشش ژل آلوئهورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفلدلمهای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
-
کشش سطحی
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
گ
-
گاز کروماتوگرافی-طیفسنجی جرمی (GC-MS)
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
-
گلابی خاردار (Opuntia)
کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]
م
-
مادونقرمز
انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشککردن قارچ دکمهای توسط سامانه مادونقرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
-
میدان الکتریکی پالسی
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
-
مدل پیج
انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشککردن قارچ دکمهای توسط سامانه مادونقرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
-
مدلهای ریاضی
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
-
مرزه باغی
تأثیر بهکارگیری پوشش برپایه ایزوله پروتئین آبپنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیلهمرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
-
معطر
بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
-
منطقه
مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بستهبندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
ن
-
نان تست
تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
-
نشاسته بلوط
بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
-
نشاسته یولاف
بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]
-
نعناع فلفلی
ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
-
نعناع فلفلی
اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
و
-
واریته طارم
بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
-
واژگان کلیدی: زنجیره تأمین نان
کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
-
ویژگیهای آنتی اکسیدانی
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
-
ویژگیهای حسی
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
-
ویژگیهای عملکردی
بررسی ویژگیهای عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شدهی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
-
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد