تعداد مقالات ارسال شده | 757 |
تعداد مقالات رد شده | 410 |
تعداد مقالات پذیرش شده | 347 |
درصد پذیرش | %29 |
زمان پذیرش (روز) | کمتراز 60 روز |
متوسط زمان داوری | 25 روز |
بازه زمانی بررسی اولیه مقالات |
3 روز |
رتبه در آخرین ارزیابی نشریات علمی کشور: الف
ضریب تاثیر (Impact Factor) در سال 1402: 0.085
((به اطلاع می رساند که مطابق آیین نامه نشریات علمی کشور مصوب 1398/02/02 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از این تاریخ نشریه از نرم افزار مشابه یاب سیناوب استفاده می نماید)).
لیست داوران نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
لطفا راهنمای نویسندگان را پیش از ارسال مقاله مطالعه نمایید.
صفحه 1-19
رویا بزی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی
صفحه 21-42
سمیه محمدخانی؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ صمد بدبدک
صفحه 43-62
زهرا فرهادوند؛ علی فضل آرا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ سپیده کیانی قلعه سرد
صفحه 63-78
امیر معماریان؛ محسن گلابی
صفحه 79-94
مژگان موسوی بیدلی؛ ابراهیم رحیمی؛ سید مجید هاشمی؛ نوشا ضیاءجهرمی
صفحه 95-111
رضا بیگزاده؛ امید احمدی