| تعداد مقالات ارسال شده | 757 |
| تعداد مقالات رد شده | 410 |
| تعداد مقالات پذیرش شده | 347 |
| درصد پذیرش | %29 |
| زمان پذیرش (روز) | کمتراز 60 روز |
| متوسط زمان داوری | 25 روز |
| بازه زمانی بررسی اولیه مقالات |
3 روز |
رتبه در آخرین ارزیابی نشریات علمی کشور: الف
ضریب تاثیر (Impact Factor) در سال 1402: 0.085
((به اطلاع می رساند که مطابق آیین نامه نشریات علمی کشور مصوب 1398/02/02 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از این تاریخ نشریه از نرم افزار مشابه یاب سیناوب استفاده می نماید)).
توجه: با هدف نمایهسازی نشریه توسط پایگاه اسکوپوس، مقالاتی که دارای نویسنده همکار بینالمللی (اعم از خارجی یا ایرانیالاصل) باشند، در اولویت داوری و انتشار قرار میگیرند.
لیست داوران نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
لطفا راهنمای نویسندگان را پیش از ارسال مقاله مطالعه نمایید.
صفحه 1-22
محبوبه محسنی؛ ابوالفضل میرزاپور ارمکی؛ سارا دانشجو
صفحه 23-42
محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ سهیل سمیعی
صفحه 43-59
بهار فراهانی؛ سیگدم سزر ژموروف
صفحه 80-96
سید رضا موسوی راد؛ سهیلا زرین قلمی؛ مریم پاکپور
صفحه 111-136
هادی هاشمی؛ یاس کهنسال؛ محمد تقی گلمکانی؛ آرمین میرزاپور کوهدشت؛ مارکو گارسیا واکوئرو؛ فاطمه غیاثی
صفحه 137-151
جلال محمدزاده؛ ابوالفضل فرجی؛ امیر فرزاد محمدزاده