Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 1، خرداد 1388
تعداد مقالات:
7
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبکههای عصبی مصنوعی
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.21 K
بررسی امکان تولید و پایداری نوشیدنی چای سرد از خاک چای سیاه
صفحه
13-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.52 K
شبیهسازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی
صفحه
31-43
مشاهده مقاله
اصل مقاله
484.71 K
بهینهسازی پارامترهای فرآیند تولید کنسانتره کشمش دو رقم گرد و کشیده منطقه خراسان
صفحه
45-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
478.11 K
بررسی اثر پیشتیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری
صفحه
63-72
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.34 K
تأثیر پایدار کنندهها و مقدار چربی بر ویژگیهای همزنی و فیزیکی خامه قنادی
صفحه
74-85
مشاهده مقاله
اصل مقاله
488.17 K
بررسی اثر فرایند غنیسازی با کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست
صفحه
87-97
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.79 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1