کلیدواژه‌ها = اسانس
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 33-48

10.22069/fppj.2024.22153.1798

لیلا نیکروان؛ سیاوش مکتبی؛ مریم قادری قهفرخی؛ محمد محمودی سورستانی


بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160

10.22069/ejfpp.2021.16350.1534

سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو