نویسنده = Behrooz Alizadeh Behbahani
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مرداد 1403

10.22069/fppj.2024.21692.1785

محمد نوشاد؛ میترا پایان گندمانی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی


تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 17-34

10.22069/ejfpp.2022.19609.1681

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ الناز صفاری سامانی