نویسنده = Alizadeh Behbahani، Behrooz
بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99

10.22069/fppj.2024.22555.1817

فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani


بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 1-14

10.22069/fppj.2024.21692.1785

میترا پایان گندمانی؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی


تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 17-34

10.22069/ejfpp.2022.19609.1681

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ الناز صفاری سامانی