نویسنده = خمیری، مرتضی
بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 125-139

10.22069/ejfpp.2022.19662.1687

پانیذ کاوسی؛ محبوبه کشیری؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ سمیرا عشقی نیا


بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 69-84

10.22069/ejfpp.2018.7967.1198

فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان


تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانه‌های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 85-100

10.22069/ejfpp.2018.13445.1438

سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری؛ راحیل رضایی


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90

10.22069/ejfpp.2017.8119.1201

مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری


تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-22

10.22069/ejfpp.2016.3133

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی


جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 131-148

براتعلی زارعی یام؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-12

جواد اکبریان؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ احسان محمودی