نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آفلاتوکسین B1 ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]

ا

  • امنیت غذایی ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
  • اینولین تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]

ب

  • بادام زمینی ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
  • بیوفیلم بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]

پ

  • پروبیوتیک تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]

د

  • دارچین ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]
  • دستگاه پرس ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 1-16]

ر

  • روغن بادام زمینی ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
  • روغن سویا ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]
  • روغن کنجد ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 1-16]

ز

  • زیست‌کنترل بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]
  • زنیان ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]

س

  • سرعت پیچ ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 1-16]
  • سرعت مارپیچ ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 1-16]
  • سین بیوتیک تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]

ع

  • عصاره پولک بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]

ف

  • فراصوت مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
  • فراصوت تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]
  • فرایند غیر حرارتی مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
  • فرآوری مواد غذایی مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]

ک

  • کره بادام زمینی ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
  • کورینه‌باکتریوم بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]

م

  • ماست تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]
  • مبدل‌های فراصوت مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]