نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور‌قرمز تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • آبگیری اسمزی تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
  • آب گریپ فروت اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • آب هویج-کیوی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • آنزیم پکتین متیل استراز غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]

ا

  • اتیل‌سلولز تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
  • اریتریتول جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • ارزیابی حسی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • ارگانوژل تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
  • اسانس چویر تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • اکسایش اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
  • اولئوژل تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]

ب

  • برگ زیتون اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • بیفیدیوباکتریوم لاکتیس اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • بهینه سازی عصاره آبی بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]

پ

  • پارامترهای رنگ اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • پروتئین آب پنیر اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
  • پروتئولیز فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
  • پفک فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
  • پنیر کم‌چرب بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
  • پودر کدوحلوایی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • پودر کنجد بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
  • پودر گردو بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
  • پودر هسته خرما اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

ت

  • ترکیبات زیست فعال تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • ترکیبات فنلی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

ج

  • جایگزین چربی بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]

خ

  • خاصیت ضد قارچی فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
  • خواص ترمودینامیکی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • خواص رئولوژیکی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • خواص شیمیایی تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • خواص فیزیکوشیمیایی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

ر

  • رفع انجماد بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • روش سطح پاسخ" بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • روغن سویا اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • روغن کنجد تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]

س

  • سارم دهان بزرگ تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
  • ساکارز جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • سامانه پیش‌سرمایش طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
  • سینتیک اکسیداسیون بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • سوریمی تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
  • سوکرالوز جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]

ش

  • شیر تخمیری فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
  • شیرین کننده جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • شستشو تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]

ص

  • صمغ کتیرا اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]

ض

  • ضد اکسایش سنتزی بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • ضداکسنده اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]

ط

  • طراحی طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]

ع

  • عصاره هیدروالکلی بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]

ف

  • فرآصوت تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
  • فراصوت اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • فراصوت تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • فرآیند حرارتی تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • فرایند حرارتی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

ق

  • قارچ دکمه ای تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]

ک

  • کدورت اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
  • کره حیوانی تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • کیک اسفنجی رژیمی جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • کمپلکس اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
  • کنسانتره اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

گ

  • گوشت سینه مرغ بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]

ل

  • لاکتیک اسید باکتری‌ها فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • لیپید اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]

م

  • ماست اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • میوه عناب بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • میوه کنار اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]

و

  • ویژگی‌های حسی تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • ویژگی های میکروبی بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • ویسکوزیته اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]

ه

  • هسته خرما اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
  • هلو طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
  • هوادهی اجباری طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]

ی

  • یکنواختی سرمایش طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]