آ
-
آب انگورقرمز
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
-
آبگیری اسمزی
تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
-
آب گریپ فروت
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
-
آب هویج-کیوی
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
-
آنزیم پکتین متیل استراز
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
ا
-
اتیلسلولز
تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلیریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
-
اریتریتول
جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
-
ارزیابی حسی
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
-
ارگانوژل
تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلیریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
-
اسانس چویر
تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بستهبندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
-
اکسایش
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
-
اولئوژل
تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلیریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
ب
-
برگ زیتون
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
-
بیفیدیوباکتریوم لاکتیس
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
-
بهینه سازی عصاره آبی
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
پ
-
پارامترهای رنگ
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
-
پروتئین آب پنیر
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
-
پروتئولیز
فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشتهای منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتریهای پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
-
پفک
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
-
پلیگلیسرول پلیریسینولئات
تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلیریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
-
پنیر کمچرب
بررسی امکان تولید پنیرچدارکمچرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
-
پودر کدوحلوایی
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
-
پودر کنجد
بررسی امکان تولید پنیرچدارکمچرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
-
پودر گردو
بررسی امکان تولید پنیرچدارکمچرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
-
پودر هسته خرما
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
ت
-
ترکیبات زیست فعال
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
-
ترکیبات فنلی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
ج
-
جایگزین چربی
بررسی امکان تولید پنیرچدارکمچرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
خ
-
خاصیت ضد قارچی
فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشتهای منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتریهای پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
-
خواص ترمودینامیکی
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
-
خواص رئولوژیکی
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
-
خواص شیمیایی
تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بستهبندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
ر
-
رفع انجماد
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
-
روش سطح پاسخ
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
-
روش سطح پاسخ"
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
-
روغن سویا
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
-
روغن کنجد
تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلیریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
س
-
سارم دهان بزرگ
تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
-
ساکارز
جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
-
سامانه پیشسرمایش
طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیشسرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
-
سینتیک اکسیداسیون
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
-
سوریمی
تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
-
سوکرالوز
جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
ش
-
شیر تخمیری
فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشتهای منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتریهای پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
-
شیرین کننده
جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
-
شستشو
تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
ص
-
صمغ کتیرا
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
ض
-
ضد اکسایش سنتزی
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
-
ضداکسنده
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
ط
-
طراحی
طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیشسرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
ع
-
عصاره هیدروالکلی
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
ف
-
فرآصوت
تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
-
فراصوت
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
-
فراصوت
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
-
فرآیند حرارتی
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
-
فرایند حرارتی
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
ق
-
قارچ دکمه ای
تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
ک
-
کدورت
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
-
کره حیوانی
تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بستهبندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
-
کیک اسفنجی رژیمی
جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
-
کمپلکس
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
-
کنسانتره
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
گ
-
گوشت سینه مرغ
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
ل
-
لاکتیک اسید باکتریها
فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشتهای منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتریهای پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
-
لیپید
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
م
-
ماست
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
-
میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
-
میوه عناب
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
-
میوه کنار
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
و
-
ویژگیهای حسی
تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
-
ویژگی های میکروبی
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
-
ویسکوزیته
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
ه
-
هسته خرما
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
-
هلو
طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیشسرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
-
هوادهی اجباری
طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیشسرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
ی
-
یکنواختی سرمایش
طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیشسرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد