ا
-
اقاجانی، عبدالرضا
ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]
-
اکبرنیا، عباس
ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 1-16]
-
امینی، سیاوش
مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
ب
-
باقری، محمد
ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]
-
بدبدک، صمد
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]
ج
-
جعفرزاده، حامد
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]
ح
-
حصاری، جواد
مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
ر
-
رحیمی، ابراهیم
ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
س
-
سیفی، نازلی
ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 79-90]
ش
-
شریف، امیر عبدالله مهرداد
تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]
ص
-
صداقتی، مرجانه
تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]
ط
-
طهماسوند، ملیکا
تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 91-107]
ف
-
فرمانی، بیوک آقا
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 17-33]
ک
-
کرمانی، مهدی
ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 109-126]
م
-
منافی دیزج یکان، مهناز
مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
ه
-
همیشه کار، حامد
مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی [دوره 17، شماره 1، 1404، صفحه 35-79]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد