کلیدواژه‌ها = کیک
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-15

10.22069/ejfpp.2022.19619.1683

سید محمد مهدی شبیری؛ امیر حسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد رضا سعیدی اصل


تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 57-70

10.22069/ejfpp.2021.16568.1547

سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی