کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی‌اکسیدانی
بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99

10.22069/fppj.2024.22555.1817

فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani


بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 53-66

10.22069/ejfpp.2017.11385.1360

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90

10.22069/ejfpp.2017.8119.1201

مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری