نویسنده = سیدآبادی، محمدمهدی
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 89-104

10.22069/fppj.2022.17452.1590

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور


بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-145

10.22069/ejfpp.2022.17150.1573

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی