نویسنده = صالحی، فخرالدین
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 17-32

10.22069/fppj.2024.22164.1799

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 129-138

10.22069/ejfpp.2021.8164.1203

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 85-96

10.22069/ejfpp.2017.7859.1192

علیرضا اسدی امیر آبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ فخرالدین صالحی