آ
-
آب
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
آلکالاز
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
آنالیز حساسیت
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
آنزیم
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
ا
-
استخراج
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
اسیدهای آمینه آزاد کازئینی
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
اسیدهای چرب
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
اسفرزه
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
-
اشرشیا کلی
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
الگوریتم ژنتیک
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
امواج فراصوت
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
امواج مخابراتی
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
انرژی فعالسازی
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
اینولین
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
ب
-
بادمجان
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
باکتری های پروبیوتیک
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
بزرک
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
بلوط
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
پ
-
پراکسید هیدروژن
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
پری-بیوتیک
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
-
پرتو دهی "
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
-
پروتئولیز
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
پروفیل اسیدهای چرب
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
-
پیشگویی
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
پلاسمای سرد
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
پنیر فتای فراپالایشی
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ت
-
ترسیب با ضدحلال
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
-
ترکیبات فنولیک
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
ث
-
ثابت دی الکتریک
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
خ
-
خشک کردن لایه نازک
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
خمیر خرما
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
د
-
درهم تنیدن
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
-
دما
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
ر
-
ریحان
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
-
ریزپوشانی
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
رنگ روغن
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
-
رهایش هدفمند
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
-
روش سطح پاسخ
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
روش سطح پاسخ
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
ز
-
زعفران"
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
س
-
سافرانال"
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
-
سیبزمینی
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
سس کچاپ
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
ش
-
شرایط نگهداری
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
-
شکلات
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
ع
-
عصاره ی بابونه
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
غ
-
غیر فعال سازی
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
ف
-
فرکانس
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
ک
-
کامفرول"
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
-
کتیرا
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
-
کیتوزان
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
کروسین"
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
-
کنجاله دانه کدو
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
م
-
مادون قرمز
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
ماست سینبیوتیک
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
-
ماست نوشیدنی
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
محصول بالقوه فراسودمند
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
مواد غذایی فراسودمند
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
-
موسیلاژ
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
-
موسیلاژ دانه به
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
ن
-
نانوذرات پروتئین آب پنیر
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
-
نشاسته مقاوم
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
و
-
واژه های کلیدی: روغن زیتون
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
-
ویسکوالاستیک
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
-
و نفوذ موثر
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
ه
-
هیدرولیز
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد