آ
-
آویشن شیرازی
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-118]
ا
-
استافیلوکوکوس آرئوس
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
استخراج
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
-
اشرشیاکلی
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
اکسایش
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
امواج فراصوت
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ب
-
بادام
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
بتالاین
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
-
بستهبندی
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
-
بستهبندی
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
بستهبندی ضدمیکروبی
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 61-76]
پ
-
پی سی آر کمی با پروپیدیوم مونو آزید
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-118]
ت
-
تخمیر لاکتیکی
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
-
تغییرات شیمیایی
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
چ
-
چغندر قرمز
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
د
-
دیاکسید تیتانیوم
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ر
-
رهایش
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 61-76]
ز
-
زلنی
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 119-130]
-
زئین
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 61-76]
ش
-
شاخص تیوباربیتوریک اسید
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
شیره خرما
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
ع
-
عدد دیان مزدوج
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
ک
-
کشک
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
گ
-
گلوتن
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 119-130]
-
گوشت چرخ شده
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-118]
م
-
مایکروویو
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
ن
-
نگهدارنده زیستی
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-118]
-
نوشیدنی فراسودمند
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
ه
-
هکتولیتر
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 119-130]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد