آ
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ا
-
اسدی امیر آبادی، علیرضا
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
اصغری، علی
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
اعلمی، مهران
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
اکبریان، علی
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
امیری، سهیل
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
ب
-
باغ وردانی، نیلوفر
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
باقری، لیلا
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
پ
-
پیامی، زری
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
-
پیغمبردوست، سید هادی
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
ت
-
تدینی، مهرنوش
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
-
تهموزی دیده بان، سعید
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
ج
-
جوینده، حسین
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
ح
-
حسن نژاد، زهرا
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
حصاری، جواد
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
خ
-
خمیری، مرتضی
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
خمیری، مرتضی
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
د
-
دهقان، آتنا
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
ر
-
رسولی پیروزیان، هانیه
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
-
رضایی، راحیل
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
س
-
سیحون، مرضیه
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 97-104]
-
سلیمانیان زاد، صبیحه
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
ش
-
شامخی، محمد امین
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 67-84]
-
شیخ زین الدین، محمود
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 53-66]
-
شکیبا، سمیرا
تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 85-100]
-
شهدادی، فاطمه
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
ص
-
صادقی، معصومه
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
صالحی، فخرالدین
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
صوتی خیابانی، محمود
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 23-36]
ض
-
ضیایی فر، امان محمد
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
ضیایی فر، امان محمد
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
ف
-
فتحی آچاچلوئی، بهرام
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 51-68]
ق
-
قرآن نویس، محمود
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
قربانی، محمد
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
قربانی، محمد
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
قربانی، محمد
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
قضاوی، محمد علی
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
کاشانی نژاد، مهدی
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 85-96]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
کوشکی، محمدرضا
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
م
-
محمدی، نرجس
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
مرادی، مهدی
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
میرزایی، حبیب الله
بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
-
میرزایی، حبیب اله
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 37-52]
-
مقصودلو، یحیی
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 17-31]
-
ملکی، علی
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
-
مهدیه بروجنی، فرزاد
تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 101-110]
ن
-
نژاد رزمجوی اخگر، راحله
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
نیکبخت کشکولی، تهمینه
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 33-50]
-
نیکمرام، حامد
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
نورمحمدی، الهام
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد