نویسنده = میرزایی، حبیب الله
اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 139-154

10.22069/ejfpp.2020.14548.1467

کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی


بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 1-18

10.22069/ejfpp.2019.13588.1440

مهشید رهبری؛ ناصر همدمی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری