نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 63-78.
. "بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 63-78.
. (1391). 'بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 63-78.
. بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 63-78.