موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- گرایش غلات
تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 41-52

10.22069/fppj.2024.22410.1811

آرمین قاسمی؛ زهرا امام جمعه؛ پیمان مهستی شتربانی؛ محمد جوکی؛ هما بهمدی


امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 23-41

10.22069/fppj.2023.21171.1745

مجید نوش کام؛ علیرضا رحمانیان؛ سید علی خوشبخت؛ سارا حسین پور؛ عذرا ولایتی


اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 111-124

10.22069/fppj.2022.20678.1724

شیوا شفیعی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید سهیل امیری


بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 61-72

10.22069/ejfpp.2018.12322.1391

صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس


تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 73-84

10.22069/ejfpp.2018.10294.1315

جعفر میلانی؛ حبیب الله میرزایی؛ نسیم صدیقی


تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 29-43

فاطمه پورجاجی؛ مهدی کریمی؛ حمید توکلی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی