• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • هزینه دریافتی مقالات
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = اولتراسوند
تعداد مقالات: 2
مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 53-66

10.22069/fppj.2024.21715.1778

پریسا فیضی؛ یحیی مقصودلو؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید مهدی جعفری؛ امیر هوشنگ بحری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1021.22 K

اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L)

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 85-98

10.22069/ejfpp.2018.12656.1406

بهناز صداقت؛ لیلا نجفیان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 584.92 K

نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

نشریه تابع قوانین کرییتیو کامنز بوده و حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است.

 

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب