نویسنده = محمد حجتی
بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99

10.22069/fppj.2024.22555.1817

فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani


بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 1-14

10.22069/fppj.2024.21692.1785

میترا پایان گندمانی؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی


تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 63-80

10.22069/ejfpp.2019.13231.1430

محمد حجتی؛ سعید جعفری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد نوشاد