نمایه نویسندگان

آ

  • آخوندزاده یامچی، ابوالفضل تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]
  • آذر، مهین بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-142]
  • آقاجان زاده سورکی، سارا ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
  • آل‌حسینی، الهام مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
  • آل‌حسینی، علی مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]

ا

  • اسماعیل زاده، ابراهیم ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
  • اعلمی، مهران تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]

ج

  • جعفری، سید‌ مهدی مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
  • جهانی، طاهره بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-142]
  • جهان بخشی، احمد تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]

خ

  • خمیری، مرتضی تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
  • خمیری، مرتضی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]

د

  • دانشی، محمد تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]

ر

  • رضوی، راضیه اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 67-85]
  • رفیعی نظری، روشنک پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]

س

  • سرابی اقدم، وحیده بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]
  • سیفی، اسماعیل اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]

ش

  • شریفانی، مهدی اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]

ص

  • صادقی، علیرضا تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]
  • صحرایی، ثمر بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]

ض

ع

  • عابدفر، عباس تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
  • عرب عامری، مجید پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]
  • عیسی زاده، علی خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]

ف

  • فلاح شجاعی، مونا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]

ق

  • قایینی، زهره اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]
  • قربانی، محمد بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]

ک

  • کاتوزیان، ایمان تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]
  • کاشانی نژاد، مهدی تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
  • کاشانی نژاد، مهدی ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
  • کاکوئی، حسن پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]

م

  • محمدی ثانی، علی خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]
  • معتمدزادگان، علی تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]
  • معتمدزادگان، علی مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
  • معتمدزادگان، علی بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]
  • مقصودلو، یحیی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 67-85]
  • مقصودلو، یحیی ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]

ن

  • نیازمند، راضیه اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]
  • نظری، سید معین پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 87-105]
  • نیکدل، کوثر اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]

ه

  • همتی، خدایار اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]

ی

  • یاورمنش، مسعود خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]
  • یگانه، رضا تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]