آ
-
آخوندزاده یامچی، ابوالفضل
تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]
-
آذر، مهین
بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-142]
-
آقاجان زاده سورکی، سارا
ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
-
آلحسینی، الهام
مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
-
آلحسینی، علی
مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
ا
-
اسماعیل زاده، ابراهیم
ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
-
اعلمی، مهران
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
ج
-
جعفری، سید مهدی
مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
-
جهانی، طاهره
بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-142]
-
جهان بخشی، احمد
تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]
خ
-
خمیری، مرتضی
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
-
خمیری، مرتضی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]
د
-
دانشی، محمد
تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]
ر
-
رضوی، راضیه
اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 67-85]
-
رفیعی نظری، روشنک
پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]
س
-
سرابی اقدم، وحیده
بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]
-
سیفی، اسماعیل
اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]
ش
-
شریفانی، مهدی
اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]
ص
-
صادقی، علیرضا
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]
-
صحرایی، ثمر
بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]
ض
-
ضیائی فر، امان محمد
ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
ع
-
عابدفر، عباس
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
-
عرب عامری، مجید
پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]
-
عیسی زاده، علی
خواص ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخصهای باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]
ف
-
فلاح شجاعی، مونا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]
ق
-
قایینی، زهره
اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]
-
قربانی، محمد
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-90]
ک
-
کاتوزیان، ایمان
تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-22]
-
کاشانی نژاد، مهدی
ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
-
کاکوئی، حسن
پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-42]
م
-
محمدی ثانی، علی
خواص ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخصهای باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]
-
معتمدزادگان، علی
تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 23-40]
-
معتمدزادگان، علی
مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 43-68]
-
معتمدزادگان، علی
بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 107-122]
-
مقصودلو، یحیی
اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 67-85]
-
مقصودلو، یحیی
ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-24]
ن
-
نیازمند، راضیه
اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-65]
-
نظری، سید معین
پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 87-105]
-
نیکدل، کوثر
اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]
ه
-
همتی، خدایار
اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 107-124]
ی
-
یاورمنش، مسعود
خواص ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخصهای باکتریایی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 91-106]
-
یگانه، رضا
تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-141]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد