نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 43-62.
. "مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 43-62.
. (1391). 'مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 43-62.
. مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 43-62.