کلیدواژه‌ها = کیک اسفنجی
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مرداد 1403

10.22069/fppj.2024.21692.1785

محمد نوشاد؛ میترا پایان گندمانی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی


ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 16-32

10.22069/ejfpp.2018.9895.1297

مهران اعلمی؛ مهشید رهبری؛ عبدالستار عوض صوفیان