ا
-
اب اندازی
فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنیکنندههای ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]
-
ارزیابی حسی
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
-
ارزیابی حسی
فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنیکنندههای ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]
-
ایزوله پروتئین سویا
بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
-
اسانس
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]
پ
-
پذیرش کلی
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393]
-
پروبیوتیک
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]
-
پنیر
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]
ت
-
تعداد مراحل هموژنیزاسیون
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393]
ج
-
جایگزین تخم مرغ
بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
خ
-
خصوصیات ویسکوالاستیک
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]
د
-
درمنه
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]
ر
-
روغن
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]
ز
-
زنده مانی
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]
-
زنده مانی پروبیوتیکها
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393]
س
-
سس مایونز
بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
ش
-
شیره خرما
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
ف
-
فراپالایش
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]
-
فشار هموژنیزاسیون
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]
ق
-
قند مایع خرما
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
ک
-
کتیرا
بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
-
کیک برنجی
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]
-
کنجاله بادام
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]
-
کنسانتره خرما
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
ل
-
لاکتوباسیلوس کازئی
فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنیکنندههای ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]
م
-
ماست
فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنیکنندههای ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]
-
ماست پروبیوتیک
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393]
-
مدل پلگ-نورمند
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]
-
مدل ماکسول
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]
و
-
ویژگی های شیمیایی
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد