نمایه کلیدواژه ها

ا

  • اسانس مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • اسید آسکوربیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
  • اسید تارتاریک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
  • اسید سیتریک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
  • اسید مالیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]

س

  • سودوموناس آئروژینوزا مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

ل

  • لیستریا مونوسایتوژنز مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • لعل کوهستان مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

ن

  • نانوامولسیون مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

و

  • ویسکوزیته پلاستیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]