ا
-
اسانس
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
اسید آسکوربیک
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
-
اسید تارتاریک
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
-
اسید سیتریک
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
-
اسید مالیک
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
س
-
سودوموناس آئروژینوزا
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
ل
-
لیستریا مونوسایتوژنز
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
لعل کوهستان
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
ن
-
نانوامولسیون
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
و
-
ویسکوزیته پلاستیک
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد