ت
-
تشکری، مریم
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
ث
-
ثمری، کیمیا
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
ج
-
جهانی، طاهره
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
ص
-
صالحی، فخرالدین
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]
ض
-
ضیائی فر، امان محمد
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
ق
-
قادری قهفرخی، مریم
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
م
-
محمودی سورستانی، محمد
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
مکتبی، سیاوش
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
ن
-
نیکروان، لیلا
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد