نمایه نویسندگان

ت

  • تشکری، مریم اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]

ث

  • ثمری، کیمیا اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]

ج

  • جهانی، طاهره تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]

ص

  • صالحی، فخرالدین اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403]

ض

  • ضیائی فر، امان محمد تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]

ق

  • قادری قهفرخی، مریم مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]

م

  • محمودی سورستانی، محمد مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • مکتبی، سیاوش مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

ن

  • نیکروان، لیلا مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]