نمایه نویسندگان

آ

  • آذری آنپار، مجتبی خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]
  • آریان فر، اکرم بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 47-60]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
  • آقازاده، نلما مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]

ا

  • احمدی، نادیا ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • اسمعیلی، محسن مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]
  • اعرابی، اعظم اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]
  • اعلمی، مهران ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]
  • اعلمی، مهران خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]
  • افکاری سیاح، امیرحسین بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
  • ایوبی، اعظم اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]

ب

  • برزگر، حسن تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
  • بی مکر، ماندانا بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]

ج

  • جعفری، سید مهدی بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
  • جعفری، سعید تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
  • جلالی، حسین بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
  • جلالی، صفورا بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
  • جوینده، حسین تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
  • جوینده، حسین اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 121-136]

ح

  • حجتی، محمد تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
  • حسینی، سید فخرالدین اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • حسینی قابوس، سید حسین بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
  • حصاری، جواد بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]

خ

  • خمیری، مرتضی خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]

ر

  • راسخ، منصور بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
  • رافت، سید عباس بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
  • راوش، نگار بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
  • رجب زاده قطرمی، ابراهیم اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • رستمی، زینب ویژگی‌های ضد‌اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی‌ساکاریدهای جلبک قهوه‌ای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]
  • رضائی، مسعود ویژگی‌های ضد‌اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی‌ساکاریدهای جلبک قهوه‌ای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]
  • رمضانی، زینب اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • رهبری، مهشید ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]

س

  • سیدآبادی، محمدمهدی بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 105-120]
  • سلیمی، آزاده بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]

ش

  • شیخ زین الدین، محمود ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • شمس آبادی، حسینعلی بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
  • صداقت، بهناز اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-98]
  • صدیقی، نسیم تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]

ط

  • طبرسا، مهدی ویژگی‌های ضد‌اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی‌ساکاریدهای جلبک قهوه‌ای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]

ع

  • عسکری اصلی، عزت اله بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
  • عوض صوفیان، عبدالستار ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]

ق

  • قربانی، مسعود بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]
  • قرناسی غراوی1، عمر بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
  • کاظمی، حامد اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]
  • کرامت، جواد ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]

گ

  • گنجلو، علی بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]

م

  • محترمی، فروغ مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]
  • مرتضوی، سیدعلی اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 121-136]
  • میرزایی، حبیب الله تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]
  • مقصودلو، یحیی بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
  • میلانی، جعفر تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]

ن

  • ناکاجیما، میتسوشی اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
  • نجفیان، لیلا اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-98]
  • نصیرپور، علی ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • نوس، مارکوس اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
  • نوشاد، محمد تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]

ه

  • هاشمی، سید جعفر اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
  • همتی، فرزانه بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 47-60]