آ
-
آذری آنپار، مجتبی
خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]
-
آریان فر، اکرم
بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامهای کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 47-60]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
-
آقازاده، نلما
مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]
ا
-
احمدی، نادیا
ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
اسمعیلی، محسن
مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]
-
اعرابی، اعظم
اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]
-
اعلمی، مهران
ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]
-
اعلمی، مهران
خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]
-
افکاری سیاح، امیرحسین
بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
-
ایوبی، اعظم
اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]
ب
-
برزگر، حسن
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
-
بی مکر، ماندانا
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]
ج
-
جعفری، سید مهدی
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
-
جعفری، سعید
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
-
جلالی، حسین
بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
-
جلالی، صفورا
بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
-
جوینده، حسین
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
-
جوینده، حسین
اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 121-136]
ح
-
حجتی، محمد
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
-
حسینی، سید فخرالدین
اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
-
حسینی قابوس، سید حسین
بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 61-72]
-
حصاری، جواد
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
خ
-
خمیری، مرتضی
خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 81-103]
ر
-
راسخ، منصور
بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
-
رافت، سید عباس
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
-
راوش، نگار
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 45-61]
-
رجب زاده قطرمی، ابراهیم
اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
-
رستمی، زینب
ویژگیهای ضداکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلیساکاریدهای جلبک قهوهای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]
-
رضائی، مسعود
ویژگیهای ضداکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلیساکاریدهای جلبک قهوهای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]
-
رمضانی، زینب
اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
-
رهبری، مهشید
ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]
س
-
سیدآبادی، محمدمهدی
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 105-120]
-
سلیمی، آزاده
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
ش
-
شیخ زین الدین، محمود
ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
شمس آبادی، حسینعلی
بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
-
صداقت، بهناز
اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-98]
-
صدیقی، نسیم
تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]
ض
-
ضیایی فر، امان محمد
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
ط
-
طبرسا، مهدی
ویژگیهای ضداکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلیساکاریدهای جلبک قهوهای کلپومنیا پرگرینا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 151-158]
ع
-
عسکری اصلی، عزت اله
بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
-
عوض صوفیان، عبدالستار
ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 16-32]
ق
-
قربانی، مسعود
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]
-
قرناسی غراوی1، عمر
بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 99-116]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
-
کاظمی، حامد
اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-18]
-
کرامت، جواد
ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
گ
-
گنجلو، علی
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 19-32]
م
-
محترمی، فروغ
مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 33-44]
-
مرتضوی، سیدعلی
اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 121-136]
-
میرزایی، حبیب الله
تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]
-
مقصودلو، یحیی
بهینهسازی فرآیند تولید امولسیونهای لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 117-136]
-
میلانی، جعفر
تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 73-84]
ن
-
ناکاجیما، میتسوشی
اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
-
نجفیان، لیلا
اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-98]
-
نصیرپور، علی
ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
نوس، مارکوس
اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
-
نوشاد، محمد
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 63-80]
ه
-
هاشمی، سید جعفر
اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 33-46]
-
همتی، فرزانه
بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامهای کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 47-60]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد