Investigation on the frying stability of canola oil as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction using colour chanes measured by the method of image processing
. (1391). بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 93-113.
MLA
. "بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 93-113.
HARVARD
. (1391). 'بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 93-113.
VANCOUVER
. بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 93-113.