The Stability of the Virgin Olive and Pumpkin Seed Oils in terms of the Polar Compounds Composition Determined by High-Performance Size-Exclusion Chromatography (HPSEC)
. (1391). پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 25-42.
MLA
. "پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 25-42.
HARVARD
. (1391). 'پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 25-42.
VANCOUVER
. پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 25-42.