نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 13-24.
. "بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 13-24.
. (1391). 'بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 13-24.
. بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 13-24.