نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), 1-12.
. "تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1, 4, 1391, 1-12.
. (1391). 'تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1(4), pp. 1-12.
. تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 1(4): 1-12.