. (1390). اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), 101-111.
MLA
. "اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 2, 1390, 101-111.
HARVARD
. (1390). 'اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), pp. 101-111.
VANCOUVER
. اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(2): 101-111.