. (1390). بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), 87-100.
MLA
. "بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 2, 1390, 87-100.
HARVARD
. (1390). 'بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), pp. 87-100.
VANCOUVER
. بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(2): 87-100.