نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1390). تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), 73-85.
. "تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 2, 1390, 73-85.
. (1390). 'تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), pp. 73-85.
. تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(2): 73-85.