. (1390). استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), 23-42.
MLA
. "استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 2, 1390, 23-42.
HARVARD
. (1390). 'استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), pp. 23-42.
VANCOUVER
. استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(2): 23-42.