. (1390). بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), 1-22.
MLA
. "بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 2, 1390, 1-22.
HARVARD
. (1390). 'بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(2), pp. 1-22.
VANCOUVER
. بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(2): 1-22.