آ
-
آخوندزاده، حسام الدین
بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
ا
-
امام جمعه، زهرا
تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
-
امیری، مصطفی
تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگیهای کیفی و حسی برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
-
انرجان، نویده
تولید و ارزیابی میکروامولسیونهای ضداکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانسهای کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
-
ایوبی، اعظم
ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
ب
-
بحری، امیر هوشنگ
مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
-
برزگر، حسن
بررسی ویژگیهای شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن بهعنوان آنتیاکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
-
بلوردی، محمد
ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
-
بهمدی، هما
تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
پ
-
پایان گندمانی، میترا
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
-
پیرخضری، محی الدین
بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپهای آلو و گوجهسبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]
-
پرویزی فرا، سمیه
رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
ت
-
تشکری، مریم
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
-
تقی زاده، امیر عباس
بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپهای آلو و گوجهسبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]
-
تقی زاده، مسعود
بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
-
توسلی، صدیقه
بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیونهای پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
ث
-
ثمری، کیمیا
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
ج
-
جعفری، سید مهدی
مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیونهای پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
-
جهانی، طاهره
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
-
جوکی، محمد
تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
ح
-
حاجی زاده، مریم
تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]
-
حجتی، محمد
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
-
حجتی، محمد
بررسی ویژگیهای شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن بهعنوان آنتیاکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
-
حیدری دلفارد، فاطمه
بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیونهای پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
-
حسینی، محمدیار
تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]
خ
-
خمیری، مرتضی
جداسازی و شناسایی قارچهای تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
ر
-
رحیمی، ابراهیم
رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
ز
-
زارعی، مهدی
ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
-
زمانی، زهرا
بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
-
زمین دار، نفیسه
بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]
ش
-
شاکرمی، مریم
ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
-
شهیری طبرستانی، هدی
مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
ص
-
صادقی، علیرضا
جداسازی و شناسایی قارچهای تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
-
صالحی، فخرالدین
اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
-
صالحی، فخرالدین
تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگیهای کیفی و حسی برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
ض
-
ضیائی فر، امان محمد
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
ط
-
طاهری منش، فرزانه
بررسی ویژگیهای شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن بهعنوان آنتیاکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
ع
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
-
علمی انواری، سحر
ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
ف
-
فیضی، پریسا
مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
ق
-
قادری قهفرخی، مریم
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
قادری قهفرخی، مریم
ویژگیهای تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتیاکسیدانی و پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
-
قاسمی، آرمین
تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
-
قزوینه، سارا
تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگیهای کیفی و حسی برشهای سیبزمینی سرخشده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیهشده با جانشین های چربی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 49-66]
م
-
محمودی سورستانی، محمد
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
معمارماهر، بهناز
تولید و ارزیابی میکروامولسیونهای ضداکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانسهای کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
-
مقصودلو، یحیی
مقایسه روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
-
مکتبی، سیاوش
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
مهرنیا، محمدامین
بررسی ویژگیهای شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن بهعنوان آنتیاکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
-
مهستی شتربانی، پیمان
تولید و ارزیابی ویژگیهای رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
-
مویدی، علی
جداسازی و شناسایی قارچهای تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
-
مولایی، سهیلا
تولید و ارزیابی میکروامولسیونهای ضداکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانسهای کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
ن
-
نعمتی، بهار
تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]
-
نیکروان، لیلا
مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتریهای تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
-
نوشاد، محمد
بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
ه
-
همدانیان، نیلوفر
بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]
-
همیشه کار، حامد
تولید و ارزیابی میکروامولسیونهای ضداکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانسهای کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
ی
-
یعقوبی، فروغ
جداسازی و شناسایی قارچهای تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد