%0 Journal Article %T نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظت‌های مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی %J نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی %I دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان %Z 2423-3544 %D 2012 %\ 09/11/2012 %V 2 %N 1 %P 69-90 %! نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظت‌های مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی %R %X %U https://fppj.gau.ac.ir/article_857_4c41485b4ab77c89a7ec2311ef55a2cf.pdf