نویسنده = برزگر، حسن
بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99

10.22069/fppj.2024.22555.1817

فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani


تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 63-80

10.22069/ejfpp.2019.13231.1430

محمد حجتی؛ سعید جعفری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد نوشاد